Getuigenoproep zware mishandeling

0
685

PAPENDRECHT – Donderdag 18 februari omstreeks 14:30 uur liep er een vrouw van 55 jaar uit Papendrecht door de brandgang van de Laurierhof in de richting van de Anemoonhof. De vrouw hoorde achter zich een fietser door de brandgang in haar richting komen. Voordat de vrouw kon omkijken voelde ze een trap of een duw in haar rug.

Hierop kwam de vrouw hard ten val en kwam met haar hoofd tegen de stenen muur in de brandgang. Zij viel bewusteloos op de grond waarna zij enige tijd later door haar man gevonden werd. Gezien het feit dat de vrouw erg veel last van haar hoofd had en bewusteloos was geweest, is zij naar de huisarts gegaan voor controle, die haar vervolgens met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis heeft laten vervoeren.

De vrouw bleek een zware hersenschudding, een pijnlijke rug en schouder, en een verstoord evenwichtsorgaan te hebben opgelopen na de mishandeling.

Wie iets heeft gezien of meer kan vertellen over deze mishandeling, kan contact opnemen met de politie. Bel naar 0900-8844 en vraag naar het basisteam Drechtsteden Buiten. Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2021053261