Online ToBe Solisten Concours

0
750

REGIO – Het cultuurcentrum ToBe is er voor jong en oud, beginners en gevorderden. ToBe biedt cursussen Theater, Dans, Muziek, Kunst en Design aan in Dordrecht, Papendrecht en Ridderkerk.Bij ToBe staat het ontwikkelen van creatief talent centraal.

ToBe organiseert online een Solisten Concours. Alle solisten (amateurs, met of zonder begeleiding) van alle leeftijden kunnen zich aanmelden en dit geldt ook voor niet-ToBe leerlingen. Tot uiterlijk 19 maart kan men zijn of haar film inzenden.

De gespeelde werken worden door een vakkundige jury beoordeelt op presentatie, muzikaliteit, programmakeuze, uitvoering, ritmiek, techniek en toonkwaliteit in drie categorieën: tot 12 jaar, van 12 tot 18 jaar en 18+.

Per categorie zijn er drie prijzen te winnen en als extra prijs mogen de winnaars meespelen met het Zomerconcert van het Drechtsteden Jeugd Orkest.
1e prijs: VVV cadeaubon van €75,00
2e prijs: VVV cadeaubon van € 50,00
3e prijs: VVV cadeaubon van € 25,00

Op zaterdag 27 maart is de prijsuitreiking en de deelnemers ontvangen een link voor een live online meeting. De filmpjes van de deelnemers zijn hier te zien vanaf 20 maart.

De kosten voor deelname bedragen € 14,00 per deelnemer (vanaf 21 jaar € 17,00).
Hier vindt men meer informatie over deelname en de repertoire eisen.

Bron: ToBe.nl