Studio De Witt over Papendrechtse bezuinigingen

0
665

PAPENDRECHT – Maandag 1 maart ontvangt Ben Corino in het eerste uur van zijn programma Studio De Witt als hoofdgast de Dordtse kapper Arien van Pelt, die ook voorzitter is van de Binnenstad Ondernemersvereniging.

In het tweede uur praat Corino met René van Engelen, fractievoorzitter van GroenLinks in de Papendrechtse gemeenteraad. De eerste voorgenomen bezuinigingen van een half miljoen euro roepen veel reacties op. De totale bezuinigingen zullen ongeveer €5 miljoen euro gaan bedragen. Van Engelen praat over het verband tussen de investeringen in Fokker en deze bezuinigingen.

Jacqueline van den Bergh van Vrouwen kunnen alles vertelt over de verkiezingscampagne voor de verkiezingen van 17 maart. Op zaterdag 6 maart staat men stil bij de Internationale Vrouwendag en combineert dit met een online debat, dat vanaf 14:o00 uur live wordt uitgezonden via Papendrecht FM. Het is een productie van Via Cultura.

Het Dordtse SP gemeenteraadslid Ronald Portier is van mening dat de geplande betaalbare woningen aan de Spuiboulevard helemaal niet betaalbaar gaan worden. Hoe hij tot deze bevinding is gekomen, licht hij toe in dit tweede uur

Het tweede uur wordt afgesloten met een nieuwe Brief aan Johan. Diana Gerritsma richt zich hierin wekelijks tot Johan de Witt over een actueel thema.

Studio De Witt is maandag te beluisteren op Papendrecht FM 105, van 10:00 tot 12:00 uur.