Kunsthoofd in Studio De Witt

0
266
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In Studio De Witt komen deze zaterdag veel verschillende onderwerpen aan bod. Het radioprogramma van presentator Ben Corino is tussen 10.00 en 13.00 uur live te beluisteren op Papendrecht FM en Drechtstad FM.

In het eerste uur van de uitzending is er aandacht voor de veroordeling tot levenslang van John S. De man schoot op meerdere mensen op een zorgboerderij in Alblasserdam. Twee mensen kwamen om het leven en twee anderen raakten gewond. Hij bekende ook de moord op een schoenmaker in Vlissingen. Hiernaast komt ook de uitspraak over een dodelijk ongeval op de Oranjelaan in december 2022 aan bod. Verder vertelt FC Dordrecht-watcher Corrado Francke ons het laatste nieuws over de betaald voetbalclub FC Dordrecht en Dichter van Dienst is dit keer Merel Meijer.

Hoofdgast van het tweede uur is Teus Zantman, organisator van het evenement KUNSTHOOFD.

Aan de politieke stamtafel om 12 uur gaat het over het beëindigen van het overleg tussen de Burenraad en de directie van Chemours. Daarnaast stelde Fractie van Waardhuizen schriftelijke vragen aan het Dordtse college over de val van het kabinet en de mogelijke gevolgen hiervan voor het spreidingsbeleid voor asielzoekers.

Tenslotte is de Dordtse VVD teleurgesteld dat Bluebirds in The Backyard haar tuinterras moet sluiten. De rechter gaf gehoor aan de klachten van de buren en oordeelde dat het terras dicht moest.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.