Auto brandt uit aan Ary Scheffersingel

0
144
Foto: RTV Dordrecht

PAPENDRECHT – In de nacht van donderdag op vrijdag is een geparkeerde personenauto grotendeels uitgebrand. Dat gebeurde kort voor 03.00 uur aan de Ary Scheffersingel.

De brand was bij aankomst van de brandweer al in volle gang en was zo verwoestend dat de auto als verloren kan worden beschouwd. De brandweer had de brand wel snel onder controle. Papendrecht.net meldt dat een woordvoerder van de politie heeft gezegd dat het waarschijnlijk gaat om een technisch mankement. Deze conclusie is getrokken naar aanleiding van de bevindingen van de brandweer.

Het is niet de eerste autobrand in de afgelopen maanden in de Drechtsteden. Begin deze maand brandden meerdere auto’s af in Dordrecht. En ook was het eind vorig jaar meerdere keren raak in Zwijndrecht en Papendrecht. Of er verband is tussen de autobranden is nog onduidelijk.

Klik hier voor een videoverslag.

Dit bericht is aangevuld op 12 januari om 14:21 uur.

Dit is een bericht van onze mediapartner RTV Dordrecht.