Geparkeerde auto brandt volledig uit

0
82
De auto kan als verloren worden beschouwd, foto: Corrado Francke

DORDRECHT – Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag verwoest door een brand. Van het voertuig, dat geparkeerd stond aan de Kerkeplaat in Dordrecht (voor de gevangenis), bleef weinig meer over.

Volgens onze verslaggever is het een paar uur later nog goed te ruiken dat de auto in lichterlaaie heeft gestaan.

Onderzoek
De brand ontstond rond twee uur in de buurt van de Dordtse gevangenis. De brandweer was snel ter plekke, maar kon de auto niet meer redden. Donderdagochtend kwam de Forensische Opsporing ter plekke voor onderzoek.

Sinds de jaarwisseling zijn er in de Drechtsteden al verschillende autobranden geweest. In Dordrecht staat het totaal op drie. Ook in Zwijndrecht en Papendrecht gingen er dit jaar al voertuigen in vlammen op.

Dit is een artikel van Corrado Francke voor onze mediapartner RTV Dordrecht.