Schuur brandt af in Nieuw-Lekkerland

0
77
Foto: Pixabay

ALBLASSERWAARD – In de nacht van maandag op dinsdag is een schuur bij een woning aan de Hoogaarslaan in Nieuw-Lekkerland verloren gegaan door een fikse brand.

De brand werd rond 02:45 uur ontdekt door buren. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur volledig in brand. De brandweer wist overslaan naar de schuur van de buren te voorkomen, maar er ontstond ook schade aan de woning. Zo sprongen verschillende ramen door de hitte.

De Alblasserdamse brandweer werd ook ingeschakeld om de waterwinning op te bouwen. Ongeveer 40 minuten na de melding was de brand uit.

De volledig verwoeste schuur zal waarschijnlijk moeten worden afgebroken omdat de constructie niet meer stabiel is. De bewoners bleven ongedeerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.

Dit is een bericht van onze mediapartner Klokradio.