Studio De Witt weer vanuit Dordrecht

0
109
Een deel van de nieuwe studio, foto: Hans Hulswit

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Studio De Witt wordt komende zaterdag voor het eerst uitgezonden vanuit de studio in Dordrecht. Ook deze keer zit de uitzending vol nieuws: van de brand in de Short Stay Facility tot de nieuwe wijk Maasterras en van FC Dordrecht tot Lucinda Brand.

Vanaf 10:00 uur is er in het actualiteitenuur aandacht voor het stoppen van de Dordtse High Five Foundation, de inspreekavond in de Zwijndrechtse gemeenteraad over het azc, een nabeschouwing op Roda JC – FC Dordrecht, de SSF-brand en een interview met Lucinda Brand. De Dordtse wielrenster veroverde vorige week in Tsjechië zilver op het WK veldrijden. Dichter van Dienst is Maria Ros.

Het tweede en laatste uur staat in het teken van de Politieke Stamtafel. Hierin wordt gesproken over de nieuwbouwwijk Maasterras, waar ook afgelopen week in de gemeenteraad over werd gedebatteerd. Ook het jongerenwerk op het Houthavenplein wordt besproken.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10 en 12 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Via Drechtstad FM 97.5 wordt het programma uitgezonden van 16 tot 18 uur op zaterdagmiddag.