Derya Karso opnieuw lijsttrekker PvdA

0
266

PAPENDRECHT – Derya Karso is opnieuw lijsttrekker voor de PvdA. De Papendrechtse leden hebben onlangs de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij hebben gekozen voor een combinatie van nieuw en ervaren talent. ‘Het zijn allemaal betrokken en enthousiaste kandidaten met een heldere kijk op wat inwoners nodig hebben. Met dit team ga ik met groot vertrouwen de verkiezingen in’, aldus Derya Karso.

Derya Karso is al eerder gekozen als lijsttrekker voor de PvdA Papendrecht en sinds 2014 volksvertegenwoordiger. Betaalbare huizen en gelijke kansen voor kinderen en jongeren verdienen volgens haar politieke prioriteit. ‘Dit is ook het moment om nieuwe prioriteiten te stellen en verbeteren wat verbeterd kan worden’.

Martijn Geurs draait al 2 jaar mee met de fractie. Martijn wil aan de slag met de klimaatambities om Papendrecht groen en duurzaam te maken. Annette van der Duijn Schouten – van Hofwegen begeeft zich voor het eerst in het politieke veld en is zeer maatschappelijk betrokken.