Drechtstreek afgetroefd door Woudrichem

0
527

WOUDRICHEM – De uitgestelde wedstrijd tussen Woudrichem en Drechtstreek eindigde dinsdagavond in een teleurstellende nederlaag voor de Papendrechters. Na een veelbelovende start kreeg het kort na rust binnen enkele minuten twee doelpunten om de oren. De ploeg bleek niet in staat om de schade te beperken en minstens een punt mee naar huis te nemen.

Tijdens de eerste helft was Drechtstreek erg actief. Het speelde compact en zeer aanvallend en het wist zich tal van aardige kansen te creëren. Zowel Ties van Aggelen als Mark Kunst maakten het de Woudrichem defensie lastig. Van Aggelen was heel dicht bij het openen van de score maar zijn harde schoot stuitte af via de buitenkant van de paal. Een hard schot van Job van Vliet ging rakelings over het doel van Aljan Dekker. Kort voor rust wist Ties van Aggelen zich op snelheid te ontdoen van zijn directe tegenstander en met een goed geplaatst schot de 0-1 in te schieten.

Toen de tweede helft nog maar net begonnen was draaide Woudrichem de score binnen enkele minuten om. De gelijkmakende 1-1 kwam via een makkelijk gegeven strafschop die werd toegekend door de moeizaam leidende scheidsrechter Jerry Molenaar. Danny Schaap schoot feilloos binnen. Binnen enkele minuten was het namens Woudrichem Yoeri Duyzer die doelman Marvin Straver, die ver voor zijn doel stond, verraste met een fraaie lob: 2-1. Ondanks hard werken lukte het Drechtstreek niet om nog iets aan die score te doen. Woudrichem bleef alert en hun countertactiek was doeltreffend. Er ontstonden bij beide ploegen wel kansen maar tot scoren kwamen ze niet meer.
Zaterdag speelt Drechtstreek om 15.00 uur de uitwedstrijd tegen Sleeuwijk.