Gedichtenbundel van Papendrechtse dichter

0
711

PAPENDRECHT – Vorige week is een boek verschenen van de jonge Papendrechtse dichter Lars van Waes (2000). Deze jonge auteur heeft in de afgelopen jaren geprobeerd zijn zorgen van zich af te dichten. Naast een rustiger hoofd heeft dit ook geresulteerd in een passie. Een passie die hij maar al te graag deelt met een boodschap: “Dichten is gratis therapie, probeer het.”

De titel van de bundel is “niet mooi, maar medium”.

Uit de bundel:

“Ik ken je niet. Ik spreek niet voor je. Ik kan niet aan je vragen wat mooi is. Dus vraag het jezelf: “Wat is mooi dan?”
Ik ken mijzelf niet. Ik spreek niet voor mezelf. Ik kan niet aan mezelf vragen wat mooi is. Dus ik schreef het op.”

De gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. ISBN: 9789464036367