Getuigenoproep aanrijding bromfiets

0
515

PAPENDRECHT – Op zondag 22 november, omstreeks 20:00 uur, heeft een aanrijding plaatsgevonden op het fietspad aan de Westkil in Papendrecht.

Ter hoogte van de rotonde, nabij korfbalvereniging PKC, fietsten twee jongens over het fietspad. Daar werden zij ingehaald door een bromfiets, met als bestuurder een jongeman en als passagier een meisje. Bij het inhalen raakte de bestuurder van de bromfiets één van de fietsers, waardoor deze ten val kwam en gewond raakte aan zijn been.

De bromfietser stopte vervolgens om te vragen hoe het met de gevallen fietser ging, maar er werden door hem geen gegevens achtergelaten. De bromfietser stapte weer op en reed weg in de richting van de Oostkil. Na de val kwam er een hardloper voorbij, die zich bekommerde om het slachtoffer. De hardloper droeg een verlichte band om zijn rechter bovenarm en droeg een geel vestje.

De politie wil graag met de bestuurder van de bromfiets en de hardloper in contact komen. Wie weet wie de hardloper of de bestuurder is, kan contact opnemen met de politie, die te bereiken is op 0900-8844. Men moet dan vragen naar de Politie Drechtsteden Buiten en hierbij vermelden dat het gaat om het volgende registratie nummer: 2020383390.