Het nieuwe theaterprogramma staat online

0
6

PAPENDRECHT – Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar eindelijk is Theater De Willem gestart met de verkoop van kaarten voor voorstellingen in de eerste helft van het nieuwe seizoen. Dat is de periode van september t/m december. In die periode moet er rekening worden gehouden met de 1,5 meter richtlijnen en dat betekent dat er niet zo veel mensen als normaal in de zaal passen. En dat betekent weer dat de voorstellingen wat kleinschaliger zijn dan gewoonlijk. Toch is het theater er erg trots op: het zijn bijzondere, mooie, verrassende, grappige, swingende en ontroerende voorstellingen.

Vanaf 2 september zijn kaarten voor iedereen te koop op de website van het theater. Omdat er zo weinig stoelen beschikbaar zijn, zullen sommige voorstellingen nog harder lopen dan normaal. Wees er dus snel bij! Vanwege de corona-richtlijnen gelden alleen eenheidsprijzen, dus geen CJP- en 65plus kortingen en geen portemonneeloze pauze.

Alle verplaatsingen en annuleringen van eerdere voorstellingen staan op de website van het theater. In alle gevallen geldt: als je ook op de nieuwe datum naar de voorstelling wilt komen, dan kun je dat gewoon doen met de kaarten die je al hebt. Ze blijven gewoon geldig, inclusief de stoelnummers die er op staan.

Wie niet naar de voorstelling wil, kan een voucher krijgen voor een later bezoek, het geld doneren of terugkrijgen. In die gevallen kun je een e-mail sturen naar: reserveren@theaterdewillem.nl.