Hulp van Sterk Papendrecht

0
634

PAPENDRECHT – Door een negatieve samenloop van omstandigheden kwamen Ed en zijn vrouw uit Papendrecht financieel steeds krapper te zitten.

Met advies en ondersteuning vanuit Sterk Papendrecht zijn ze fantastisch geholpen.

Ed werd in 1999 vanwege gezondheidsproblemen afgekeurd en tot 2017 hebben ze het financieel goed gered. In 2017 werd zijn vrouw ook afgekeurd. Hierdoor namen de inkomsten af en zorgden onder andere een autoreparatie en een naheffing van de belasting voor financiële tegenslagen.

Ze besloten hulp te zoeken bij Sterk Papendrecht en kregen budgetcoach Carolien. Allereerst heeft ze hun inkomsten en uitgaven inzichtelijk gemaakt. Hierdoor hebben ze kunnen besparen op de verzekering voor de auto en inboedel. Ook is hun deelname aan een loterij stopgezet. Voor de wekelijkse boodschappen hebben ze 80 euro te besteden. De budgetcoach kan regelen dat rekeningen verspreid betaald kunnen worden, of dat Ed en zijn vrouw een voorschot krijgen bij hun verzekeraar. Over enkele jaren zouden ze schuldenvrij moeten zijn. Ze kunnen altijd een beroep blijven doen op de budgetcoach en dat geeft Ed en zijn vrouw rust.

Bij financiële problemen kan Sterk Papendrecht helpen met:
– overzicht en hulp bij uw administratie;
– advies en tips op het gebied van onder meer kortingen en toeslagen;
– steun op het gebied van onder meer wonen, werk, uitkeringen, schulden, belasting en kwijtschelding.

Bron: Sterk Papendrecht