Inspraak bij de uitgangspunten PC Hooftlaan 180

0
573

PAPENDRECHT – De gemeente wil als onderdeel van het versterken van het centrum woningbouw mogelijk maken ter hoogte van de PC Hooftlaan 180. Op deze plek bevinden zich u nog de gebouwen van de voormalige kunstuitleen en het jeugd- en jongerenwerk. Het idee is om hier appartementen te bouwen voor (jonge) starters. Daarvoor is een nota van uitgangspunten opgesteld, die hier kan worden gedownload.

Wie een brief ontvangen van de gemeente wordt van harte uitgenodigd om zijn/haar mening te geven over dit plan. Ook wie geen brief ontvangen heeft, kan reageren. Dir kan door een e-mail te sturen naar info@papendrecht.nl met als onderwerp PC Hooftlaan 180. Of door een schriftelijke reactie achter te laten bij de balie van het gemeentehuis, Reageren is mogelijk tot uiterlijk 21 januari.

Wie liever over dit plan in gesprek wil gaan met de gemeente, kan dat ook laten weten. Er wordt dan een afspraak gepland.

De reacties worden meegenomen in het projectdocument, dat ter besluitvorming aan de gemeenteraad zal worden voorgelegd. In de week van 8 februari ontvangen geïnteresseerden per mail een terugkoppeling van de input en de eventuele vragen. Het hele verslag wordt in diezelfde week online gezet. Het projectdocument met de planning wordt in februari 2021 gepubliceerd.

Voor vragen of een reactie kan men een e-mail sturen naar w.vanden.bosch@papendrecht.nl of bellen naar 078-7706361.