Over Sterk Papendrecht

0
481

PAPENDRECHT – De medewerkers van Sterk Papendrecht bieden een luisterend oor, advies en kortdurende ondersteuning bij alle vragen op het gebied van: gezin en relaties, gezondheid en zorg, werk en inkomen.

Voor mensen die een beperking, ontwikkelingsachterstand, chronische ziekte, of ouderdom hebben is het moeilijk om het leven te leiden zoals ze dat zouden willen doen.

Sterk Papendrecht denkt mee over passende oplossingen voor vragen en problemen en ondersteunen bij de uitvoering van het plan voor de toekomst. Één contactpersoon bij Sterk Papendrecht legt de regie zo veel mogelijk in handen van de persoon zelf die hulp nodig heeft. Er wordt gekeken welk mogelijkheden er zijn om hulp te bieden en er wordt tevens onderzocht of familie, vrienden of buren kunnen helpen. Mocht dit laatste niet het geval zijn dan zorgt Sterk Papendrecht met deskundigen voor de juiste ondersteuning.

Sterk Papendrecht heeft geheimhoudingsplicht en gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens. Deze gegevens kunnen dan ook alleen met toestemming van de persoon met andere partijen gedeeld worden. Wanneer er vaker contact is over vragen, dan krijgt men een persoonlijk dossier.

Bron: Sterk Papendrecht