Papendrecht Vrouwen 1 bekert verder

0
645

PAPENDRECHT – Op zaterdag 23 oktober speelde Papendrecht VR1 in de tweede bekerronde tegen ASH VR1. Beide ploegen kregen in eerste helft kansen en waren aan elkaar gewaagd. Na 21 minuten opende Papendrecht de score. Een lange pass van Petra werd opgepikt door Chantal V. die de bal tegen het doelnet schoot. Na een half uur moest linksback Manja met een blessure eruit. Samantha kwam voor haar het veld in. Met een 1-0 stand gingen de dames aan de thee.

De tegenstander kwam bij aanvang van de tweede helft minder goed uit de kleedkamer dan een uur eerder. Bij de Papendrechtse dames ging het daarentegen steeds beter lopen. In de 49e minuut kreeg de ASH-doelvrouwe een schot van Petra niet onder de controle. De rebound was voor Chantal V.: 2-0. Papendrecht kreeg er zin in en kreeg volop kansen. De tegenstander werd af en toe gevaarlijk. De afgevuurde schoten op Papendrecht-keepster Ilse V. werden elke keer door haar gestopt. Een keer werd ze geholpen door de paal. In de 54e minuut kopte Chantal V. prachtig raak uit een corner van Petra. Een minuut later was het 4-0 na een eigen doelpunt als gevolg van goed druk zetten van Papendrecht VR1. Na een klein uur spelen werd Ilse S. gewisseld voor Gabrielle. In minuut 67 kreeg de ASH-doelvrouwe opnieuw een hard schot van Petra niet onder controle en weer was Chantal V. er als de kippen bij: 5-0. In de 79e minuut kopte Chantal V. een verre uittrap van Ilse V. door op Petra die voor 6-0 zorgde.

In de slotfase voerde trainer Eimerd van de Griend nog enkele wisselingen door. De leeg gespeelde Amine, uitgeroepen tot Vrouw van de Wedstrijd, verliet het veld voor Britney. In de laatste minuut legde Chantal V. de 7-0 eindcijfers vast na een strakke bal van Petra. Kort daarop floot de uitstekend leidende scheidsrechter voor het laatst. Door de prima zege bekert Papendrecht VR1 verder.