Quick Scan Lokale Democratie

0
3

PAPENDRECHT – De gemeente wil graag met zijn inwoners in gesprek en is benieuwd naar hoe er wordt samengewerkt werken in onze gemeente? Wat vindt u van de manier waarop in onze gemeente besluiten worden genomen en uitgevoerd? Is dat duidelijk? Is daar draagvlak voor? Vindt u dat inwoners voldoende kunnen meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als zij dat willen?

Tussen vrijdag 18 september en vrijdag 9 oktober kan men de online vragenlijst invullen.

Wie de vragenlijst liever op papier inlevert kan terecht in de bibliotheek (Veerweg 135), Bij Bosshardt (Staringlaan 3) en Gemiva (Albert Schweitzerstraat 137). Ook kunt u in deze periode de vragenlijst invullen op het gemeentehuis. Bij binnenkomst ziet u midden in de hal een tafel staan met de formulieren. Het gemeentehuis is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en woensdag van 08:00 uur tot 19:30 uur

De vragen worden ingevuld door inwoners, maar ook door raadsleden, collegeleden en ambtenaren. Daardoor kunnen we kijken of we er hetzelfde over denken. En zo niet: dan gaan we samen in gesprek over hoe we de onderlinge samenwerking kunnen versterken.

De antwoorden worden anoniem verwerkt in een rapport. Dat rapport gaan gaat gebruikt worden om samen te werken aan een nog betere lokale samenwerking.

Bron: gemeente Papendrecht