Stuif in de Herfstweek komt er weer aan

0
8

PAPENDRECHT – Sportcentrum Papendrecht, Wasko en Suppord (Jeugd&Jongerenwerk) organiseren voor de zesde keer in de herfstvakantie een Stuif voor alle kids (6-12 jaar) in Papendrecht.

Van 19 t/m 22 oktober is het Sportcentrum weer ‘the place to be’ met o.a. de Spring in (een hal vol springkussens en bungy-jump), Filmhuis (de hele dag leuke films), diverse workshops (o.a. Breakdance en Hip Hop), Watergames (elke middag zwemmen/stormbaan), Crea-tent (knutselen), Smikkelhoek en Wasko-Sport (met oa lasergames). De Stuif zit ook dit jaar ook weer vier dagen boordevol activiteiten voor kids.

De Stuif is dit jaar als gevolg van de Corona-maatregelen alleen voor kinderen toegankelijk. Ouders en andere volwassenen hebben dus geen toegang tot het Sportcentrum tijdens de Stuif.

Dag- (€ 5,00) en weekbanden (€ 15,00) zijn alleen te koop in de voorverkoop aan de kassa van het Sportcentrum in Papendrecht maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur en maandag t/m donderdag van 19.00-21.00 uur. Ook op zaterdag 10 en 17 oktober kan dit nog tussen 9.00 en 12.00 uur. De dag- en weekbanden worden op naam, gekoppeld aan een nummer, verkocht. Voor alle duidelijkheid: je kunt dus NIET op de dag zelf een dag- of weekband kopen aan de kassa.

Wethouder Pieter Paans (Jeugdzaken) zal de Stuif in de Herfstweek op maandag 19 oktober om 10.00 uur officieel openen. Hij doet dit samen met de Breaksquadcrew.

Het hele programma met alle details van de Stuif staat vanaf 1 oktober op de website van het Sportcentrum via www.sportpapendrecht.nl