Suppord: Beautyavonden en DJ-workshop

0
19

PAPENDRECHT – Suppord start op donderdagavond 5 november met beautyavonden voor kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar. Op dezelfde avond begint een Workshop DJ-en voor 10-12 jarigen.

Beautyavonden
Deze vinden plaats op 5, 12, 19 november en duren van 18:30–20:00u. Tijdens de avonden komen verschillende aspecten van de uiterlijke schoonheid aan bod zoals een gezichtsmasker maken, voetenbadje, nagels lakken etc. Ook wordt er andacht besteed aan de innerlijke schoonheid: meditatie, massage en een training mediawijsheid, waar we aandacht besteden aan het fenomeen beautification. Als afsluiting van de beautyavonden zal een fotograaf je, alleen of met vriendinnen, mooi op de foto zetten. Je geeft je op voor drie avonden en de bijdrage bedraagt € 5,00

Workshop DJ’en bij Suppord
Voor wie altijd al een DJ had willen zijn is dit de kans! Op donderdag 5 november start er een DJ workshop voor kinderen in de leeftijd van 10 – 12 jaar. De workshop bestaat uit zes lessen die van 16:30–17:30 duren. Tijdens deze workshop leer je de basis van het dj’en, het beatmixen, tellen en timen. De Dj lessen worden gegeven door Fabio Andres.

Deelname kost €25 voor zes lessen € 25 en de locatie is bij Suppord aan de Boeieraak 1 in Papendrecht.
Aanmelden is essentieel want VOL = VOL.