Verkeerslichten Pieter Zeemanlaan en Westkil worden vervangen

0
11

PAPENDRECHT – De verkeerslichten op de Burgemeester Keijzerweg ter plaatse van het kruispunt met de Pieter Zeemanlaan en het kruispunt met de Westkil worden vervangen. De werkzaamheden hiervoor starten op 5 oktober en duren tot 6 november.

De verkeerslichten op beide kruispunten zijn aan het einde van hun technische levensduur. De verkeersregelautomaten (de computers die het verkeer regelen), de masten met de verkeerslantaarns en de elektrakabels worden ook allemaal vervangen.

Het verkeer wordt in de periode van 5 oktober t/m 6 november langs de werkzaamheden geleid en met tijdelijke verkeerslichten geregeld. Soms worden ook verkeersregelaars ingezet. In principe worden alle werkzaamheden overdag uitgevoerd. Met uitzondering wordt uitgeweken naar een avond of een nacht, maar daar gaat de gemeente nu nog niet vanuit. Overlast en verkeershinder vanwege de werkzaamheden zijn onvermijdelijk.

Wie vragen heeft over de werkzaamheden, kan contact opnemen met de directievoerder via telefoonnummer 078-7704643 of de toezichthouder via telefoonnummer 078-7704685.

Bron: gemeente Papendrecht