Virtuele Bibliotheek vanuit huis

0
23

PAPENDRECHT – Nu de vestiging van de bibliotheek aan de Veerweg tot en met 18 november gesloten moet blijven, kan men vanuit huis de virtuele vestiging bezoeken. Dankzij die virtuele vestiging hebben leden op elk moment van de dag toegang tot de collectie en kan men vanuit huis lekker blijven lezen, luisteren en leren.

Alles binnen handbereik
E-books, luisterboeken en de Kennisbank zijn beschikbaar via onze virtuele vestiging op de website van AanZet. De Kennisbank is een verzameling van online cursussen, digitale kranten, handige websites, voorleesfilmpjes en lees- en leerapps voor de jeugd. Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet.

Wie nog geen lid is kan dat eenvoudig worden. Infomatie daarover is te vinden op www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Online activiteiten
Daarnaast valt er ook vanachter je computer genoeg te beleven bij de bieb. Schuif op 25 november bijvoorbeeld online aan bij het webinar van biografisch onderzoeker Petra Teunnisen. Dit in het kader van de nationale leescampagne Nederland Leest. Hier ontdek je hoe jij aan de slag kunt met je eigen familieverhaal. Dit webinar is te volgen via het YouTube kanaal AanZet Live. Wil je nog meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan via hetzelfde YouTube kanaal de livestream ‘In gesprek met de Stad’. Hier gaan we op 26 november met diverse gasten in gesprek over diversiteit en familiegeschiedenissen. Kijk voor meer informatie en een overzicht van al onze digitale activiteiten op: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten