Zonnepanelenactie gemeente Papendrecht

0
485

PAPENDRECHT – Op 26 januari is de gemeente Papendrecht gestart met de zonnepanelenactie voor haar inwoners. De actie loopt tot 9 maart 2021. Met deze actie kunnen inwoners zonnepanelen plaatsen op hun woning voor een scherpere prijs en goede kwaliteit.

De actie is opgezet in samenwerking met het Energieloket Papendrecht. De technische specialisten van Energieloket Papendrecht hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de zonnepanelenactie zal uitvoeren.

Online informatiebijeenkomst op woensdag 10 februari
Heeft u vragen over de zonnepanelenactie of specifieke vragen aan de installateur? Stel ze dan op de informatiebijeenkomst op woensdag 10 februari. Uitleg over hoe u online kunt deelnemen is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie verder toegelicht en kunt u vragen stellen aan de gemeente, het Energieloket Papendrecht en de installateur. In verband met het coronavirus vindt de bijeenkomst online plaats. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie
Vanaf 26 januari kan men zich inschrijven voor de zonnepanelenactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname zal de installateur advies geven over welke mogelijkheden er zijn om zonnepanelen aan te brengen op uw woning. Kort na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte. Hierna kunt u besluiten of u meedoet met de actie. Inschrijven kan via www.regionaalenergieloket.nl/papendrecht.

Bron: gemeente Papendrecht