Suppord komt met activiteiten

0
364

PAPENDRECHT – Suppord komt met de Sport en Spel bus weer terug in de buurt. De sport en spelbus is er voor alle kinderen in Papendrecht (6 – 12 jaar), die houden van sporten en spelen. Er zijn verschillende ‘sport’ materialen aanwezig waarmee gespeeld kan worden. Daarnaast is Sandro Agatha, sportinstructeur aanwezig om te helpen.

De kinderen kunnen op de aangeven plek en datum gratis komen sporten en spelen. De Sport en Spelbus komt elke aangegeven datum van 15:00 – 17:00.

Kinderdisco
Suppord organiseert weer een kinderdisco !
Op vrijdag 13 mei is er weer kinderdisco voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar uit heel Papendrecht. Deze keer zal de kinderdisco plaatsvinden bij Daltonschool de Leilinde in Papendrecht. Tijdens de disco zal de vaste dj Kristian weer volop vette tracks draaien en worden er diverse spelletjes gedaan waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Om even rustig bij te komen kan je wat drinken en eten halen. Er is geen pin aanwezig, dus contant geld graag.
De kinderdisco start om 19:00 uur en is om 21:00 uur weer afgelopen. De entree bedraagt € 2,00 per kind. Kinderen graag binnen ophalen om 21:00
Zien we jou vrijdag 13 mei?