7.6 C
Papendrecht
zaterdag 09 december 2023

Nieuwsverantwoording

RTV Papendrecht brengt dagelijks nieuws op radio, kabelkrant, sociale media en de website. Het nieuws wordt geschreven door onze eigen nieuwsredactie. Via deze kanalen streeft de omroep ernaar de inwoners van de gemeente Papendrecht van actuele ontwikkelingen op de hoogte te brengen. Dat doen we zonder daar zelf een mening over te geven of stelling te nemen.

De nadruk ligt op nieuws uit Papendrecht maar RTV Papendrecht brengt ook nieuws uit de regio. Er staat immers geen hek om de gemeente heen en het kan ook best interessant zijn te weten wat in buurgemeentes het nieuws beheerst.

We werken samen met de lokale omroepen uit Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido Ambacht, Ridderkerk, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. RTVP brengt ook nieuws uit het verzorgingsgebied van die omroepen voor zover dit relevant is voor inwoners van Papendrecht. Ook werken we samen met de regionale omroep Rijnmond.

De redacteuren van RTVP werken afhankelijk van de tijd die ze als vrijwilliger beschikbaar hebben, één of meerdere dagdelen per week aan het samenstellen van het nieuws. Dat gebeurt hoofdzakelijk vanuit huis. Eindverantwoordelijk is de hoofdredacteur, Hans Hulswit.

Zelf nieuws schrijven en deel uitmaken van de nieuwsredactie?
Mail naar info@rtvpapendrecht.nl

Heeft u nieuwstips, mail die dan naar redactie@rtvpapendrecht.nl  Dit adres kan ook worden gebruikt voor reacties. Hetzelfde geldt voor aankondiging van evenementen, exposities etc.

Klachten
Wie een klacht heeft over de berichten of programma’s die door RTV Papendrecht worden gepubliceerd, kan terecht bij de hoofdredacteur. Zijn adres is hans.hulswit@rtvpapendrecht.nl