PAPENDRECHT – Na ruim 22 jaar brengt Banda Pasion 2.0 een nieuwe single uit. Zondag 5 juli om 17:00 uur zal de track voor het eerst gedraaid worden in een speciale radio-uitzending op Papendrecht FM (in het programma Back to the Roots). In de uitzending zullen ook de bandleden Alfredo Romero (vanuit Houston/USA) en Frank de Boer (vanuit Papendrecht) aan het woord komen.

Banda Pasion (2.0) was in de jaren 90 actief in de Drechtsteden. De band bracht twee albums uit en trad ook op. De eigen liedjes waren een mix van diverse stijlen en werden gezongen in het Engels en Spaans. Eind jaren 90 vertrok Alfredo naar de USA en bleef Frank in Papendrecht……..einde verhaal voor Banda Pasion (2.0).

En toen was daar Corona………de wereld werd begin dit jaar al snel een totale lockdown in getrokken. Deze lockdown zorgde er ook voor dat Alfredo en Frank via sociale media weer contact kregen en dat resulteerde al heel snel weer in samen muziek maken! Sindsdien wordt er weer samengewerkt onder de naam Band Pasion 2.0 . Eerste wapenfeit van deze hernieuwde samenwerking is de splinternieuwe track/single en videoclip Let Me Stay.

Let Me Stay is opgenomen in de studio’s van beide heren (in Houston/USA en Papendrecht). Vanaf 5/7/2020 17:00 uur Let Me Stay te beluisteren (en te zien) via kanalen en pagina’s van Banda Pasion 2.0 op Twitter, Instagram, Facebook en YouTube.

Papendrecht FM is te beluisteren via FM 105.0 MHz of wereldwijd via www.rtvpapendrecht.nl

Meer info over Banda Pasion 2.0 vind je op: www.facebook.com/bandapasion2.0