Afsluitingen toe- en afrit Dordrecht/Papendrecht (A15/N3)

0
91
Foto: Rijkswaterstaat

PAPENDRECHT – In het kader van de werkzaamheden aan de afrit Dordrecht/Papendrecht bij de aansluiting tussen de A15 en de N3 vinden er binnenkort weer afsluitingen plaats.

De afrit van de rijbaan komende vanuit Rotterdam krijgt er een rijstrook bij voor een betere doorstroming van het verkeer. Deze afrit is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor het verkeer.

Afsluitingen
Nachtafsluitingen toerit Dordrecht: vanuit Dordrecht richting Rotterdam (A15/N3):
-vrijdag 10 maart 21.00 uur tot zaterdag 11 maart 09.00 uur;
-zaterdag 11 maart 21.00 uur tot zondag 12 maart 09.00 uur.

Weekendafsluitingen afrit Dordrecht: vanuit Rotterdam richting Dordrecht (A15/N3)
-vrijdag 17 maart 20.00 uur tot maandag 20 maart 05.00 uur;
-vrijdag 24 maart 20.00 uur tot maandag 27 maart 05.00 uur.

Omleidingen wegverkeer
Het verkeer wordt omgeleid naar de N3 via de volgende afrit (nr. 24, Sliedrecht-West). Omleidingen staan op gele borden en digitale schermen langs en boven de weg aangegeven.

Werkzaamheden
Op de afrit van de A15 vanuit Rotterdam wordt een extra rijstrook voor rechts afslaand verkeer aangelegd (N3 richting Dordrecht/Papendrecht). Aan het begin van de maand wordt er onder meer gewerkt aan het installeren van kabels, leidingen, riolering en vangrails. Eind maart wordt er geasfalteerd, worden lussen aangebracht en word de belijning aangebracht.

Geluidshinder
Tijdens de eerste afsluiting worden de heiwerkzaamheden afgerond. Bij alle werkzaamheden zal werkverkeer af en toe veiligheidssignalen geven bij achteruitrijden. Omdat er ’s nachts gewerkt wordt kan hierdoor geluidshinder ontstaan. Aannemer Heijmans doet er alles aan om deze hinder zoveel mogelijk te beperken en heeft de omwonenden hierover geïnformeerd.