Ashton Brothers terug in De Willem

0
218

Foto Floris Heuer

PAPENDTRECHT – Bruisend van energie brengen de Ashton Brothers hun Medicine Show terug naar het theater. Waren zij in de zomer van 2020 de eerste Nederlandse artiesten die de coronacrisis het hoofd boden met hun vrolijke en veilige theaterconcept, vrijdag 22 april, om 20.15 uur, staan ze in Theater De Willem! Losjes gebaseerd op hun successhow Charlatans, waarmee ze 15 jaar geleden louter 5 sterren recensies ontvingen in binnen- en buitenland.

Ashton Brothers; muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in het theater. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen.

Na het grote succes van hun zomerspektakel Ashtonia waarmee ze vanaf 2017 tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden waren de Ashton Brothers net begonnen met het maken van een gloednieuwe show… toen de coronacrisis de voorbereidingen abrupt tot stilstand deed komen. Maar blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Als eerste theatergroep in Nederland presenteerden de broers in de zomer van 2020 hun vrolijke en veilige theaterconcept A Medicine Show, dat bestond uit een spectaculaire show van een uur en een diner in het theater. Deze show was losjes gebaseerd op de successhow Charlatans, a medicine show waarmee de groep 15 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen- en buitenland.

Het concept bleek zó succesvol dat de Ashtons het, flexibel meebewegend met de geldende maatregelen, verder uitrolden. En nu komen ze naar úw theater! Eén ding is zeker: de stoelriemen mogen weer vast: rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: lachen is gezond!

Het complete theaterprogramma is te vinden op www.theaterdewillem.nl.