Bibliotheek Papendrecht tijdelijk gesloten

0
49

PAPENDRECHT – Bibliotheek Papendrecht (Veerweg 135) sluit van 30 november t/m 18 december tijdelijk haar deuren. Dit vanwege de verhuizing naar het nieuwe onderkomen in het gemeentehuis van Papendrecht. Als de verbouwing en verhuizing volgens planning verlopen, opent de bibliotheek op maandag 19 december haar deuren in het gemeentehuis.

De verbouwing van het gemeentehuis is op maandag 17 oktober gestart. Het gemeentehuis wordt klaargemaakt voor de komst van de bibliotheek. Zodra het einde van de verbouwing in zicht is, begint de verhuizing van de bieb. Tussen 30 november en 18 december staat deze gepland, waardoor bezoekers en leden van de bibliotheek in Papendrecht er tijdelijk niet terecht kunnen. Zij kunnen gebruikmaken van bibliotheken in de regio, bijvoorbeeld Sliedrecht of Dordrecht.

Fijne, inspirerende plek
De verhuizing naar het gemeentehuis biedt kansen voor inwoners, de gemeente en de bibliotheek. Samen creëren we een nieuwe omgeving voor de samenleving. Een fijne, inspirerende plek die Papendrechters volop mooie kansen op het gebied van ontmoeting, ontwikkeling, kennisdeling en informatievoorziening biedt. Van een paspoort ophalen tot een krantje of boek lezen en koffie drinken met dorpsgenoten; het kan straks allemaal op één plek!

Video: Een dijk van een huis
Zie je het voor je? Bekijk de video op www.debibliotheekaanzet.nl/papendrecht.