Concert in Nieuwpoort

0
106
Foto: aangeleverd

REGIO – Martin Mans geeft zaterdag 24 september om 12:00 uur een orgelconcert in Nieuwpoort. Voorafgaand is er een fietstocht. Beide activiteiten zijn voor het Prinses Maxima Centrum. In de Hervormde Kerk, Binnenhaven 19a te Nieuwpoort is zaterdag 24 september een orgelconcert georganiseerd door de Stichting Inspire2liveMusic. De opbrengst is voor het Prinses Maxima Centrum, kinderoncologie, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren.

Voor dit concert is de zeer bekende en beroemde organist Martin Mans uitgenodigd. Hij is landelijk bekend als organist en dirigent. Daarnaast is Martin Mans een verwoed wielrenner. Voorafgaand aan dit orgelconcert is er een fietstocht (ongeveer 55km) die om 10:00 uur vertrekt vanuit Molenaarsgraaf, waarin Martin ook mee zal fietsen. Na het concert fietsen we terug naar de startlocatie.

Voor de fietstocht geldt ‘samen uit, samen thuis’ en ook deelnemers met een elektrische fiets zijn van harte uitgenodigd. Inschrijfgeld is € 10.-p.p. Opgeven kan bij dirigentpeter@kpnmail.nl of 06-21843774. Al met al belooft het een afwisselende dag te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd. Uiteraard kunt u het concert ook bezoeken zonder deel te nemen aan de fietstocht. Het concert begint om 12:00 uur. Kerk open: 11:30 uur. De toegang is gratis. Er is een collecte bij de uitgang, bestemd voor het Prinses Maxima Centrum. Informatie bij Peter Overduin 06-21843774.