Cursus Grip op je leven: alleen zijn voorkomen

0
103

PAPENDRECHT – In openheid praten over het gevoel van alleen zijn is vaak nog een taboe. Toch weten we dat in Papendrecht bijna de helft van de inwoners zich eenzaam voelt. Herken je dit gevoel? Wat zou dan kunnen helpen? Met de gratis cursus ‘Grip op je leven’ gaan we in vier bijeenkomsten in gesprek over zelfkennis, je omgeving, gedachten en wat helpt. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus op maandagen een groep in De Spil.

Na het volgen van deze cursus heb je meer zicht op eenzaamheid. Je hebt inzicht in wat invloed heeft op wat je denkt en voelt en wat je doet. Je krijgt middelen waar je mee aan de slag kunt. Praten over het onderwerp en onderzoeken naar wat jou kan helpen kan het gevoel van alleen zijn voorkomen. Je krijgt de mogelijkheid om anders naar dingen te kijken en te gaan doen. De cursus versterkt je in je zelfkennis. Merk je een drempel om je aan te melden? Ga dan met Sterk Papendrecht in gesprek voor een kennismaking en beslis daarna wat je wilt.

Meer informatie en aanmelden kan door te mailen of bellen naar Sterk Papendrecht: info@sterkpapendrecht.nl of bel 078- 615 47 41.