De Werkbank opent haar deuren voor Proeverij

0
165

PAPENDRECHT – De Werkbank is dé plaats waar je terecht kunt voor advies en een steuntje in de rug als je op zoek bent naar werk. De Werkbank opent op zaterdag 11 september haar deuren in het kader van de Open Huis – Proeverij 2021 in Papendrecht. Ben je op zoek naar werk of wil je vrijwilligerswerk doen dat er écht toe doet, bezoek dan De Werkbank.

De Open Huis – Proeverij 2021 is een initiatief van Vrijwilligerspunt Papendrecht waarbij 35 maatschappelijke organisaties de deuren openen voor een kijkje in de keuken. Daarom is De Werkbank als onderdeel van de Zorg- & Welzijnsroute geopend op zaterdag 11 september van 11.00 tot 14.00 uur. Als je benieuwd bent naar de Werkbank, of als je een steuntje in de rug kunt gebruiken in je zoektocht naar werk, bezoek dan het Open Huis.

Er zijn vrijwilligers aanwezig om antwoord te geven op al je vragen, een hedendaags CV met je op te stellen (neem hiervoor je huidige CV mee), en er is een professionele fotografe die kosteloos een profielfoto maakt voor op je CV en online profielen. De Werkbank komt ook graag in contact met vrijwilligers die hun kennis willen inzetten om zoveel mogelijk mensen een stapje verder te helpen richting werk of bij de start van een bedrijf.

Ben je geïnteresseerd, bezoek De Werkbank dan aan de Kattestaart 2 (1e etage). Het werkcafé is ook elke donderdagmiddag geopend, van 13.00 tot 16.00 uur. Er is plaats voor jou bij de Werkbank! Meer informatie is te vinden op de website: www.werkbankdrechtsteden.nl.