Dordtse troubadour is hoofdgast in Studio De Witt

0
140
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Van de otter tot een rechtszaak en van het Leger des Heils tot FC Dordrecht: Studio De Witt zit zaterdag weer vol met allerlei onderwerpen. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur hoor jij op Papendrecht FM 105 al het nieuws van de afgelopen week.

Eduard Hagenstein, ook wel bekend als de ‘Dordtse troubadour’, is in het tweede uur de hoofdgast. In het eerste uur komen er verschillende actualiteiten voorbij: boswachter Harm Blom vertelt over de terugkeer van de otter in de Biesbosch en Corino bespreekt de updates over de rechtszaak die een onderwijsassistent heeft aangespannen tegen het Insula College.

Sport komt ook aan bod, want verslaggever Corrado Francke vertelt over de wedstrijd FC Dordrecht – Jong AZ.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.