Drechtstreek speelt gelijk tegen EBOH

0
634

DORDRECHT – Na een snelle en aantrekkelijke wedstrijd heeft Drechtstreek dinsdagavond een punt kunnen bijschrijven op de ranglijst. Thuisploeg EBOH ging in een hoog tempo van start en slaagde er in om flink druk te zetten op zijn tegenstander. De supersnelle spits Noel Goossens wist al in de 14de minuut de 1-0 achter doelman Marvin Straver te schieten zodat Drechtstreek al weer snel tegen een achterstand aan moest kijken.

Dat duurde echter niet lang want aan de andere kant schoot Koen Lighaam al binnen een minuut al de gelijkmakende 1-1 achter EBOH doelman Jan-Arie Kouwenhoven. Enkele minuten later maakte Ties van Aggelen zich los van zijn tegenstanders en schoot keihard op doel, maar zijn prima schot werd knap gestopt. Aan de ander kant kwam Wesley Ebbers dicht bij een doelpunt maar zijn schot ging rakelings naast. Na een half uur spelen onderschepte doelman Marvin Straver een doelpoging waarbij hij zich ernstig blesseerde. Hij moest per brancard het veld verlaten en zijn plaats werd ingenomen door Joris Moesman. Op slag van rust was Ties van Aggelen heel dicht bij een doelpunt maar een fantastische redding door Haris Brzac voorkwam dat.

In de tweede helft ging Drechtstreek fel van start en dat resulteerde in een reeks fraaie aanvallen die echter niet konden worden verzilverd. Zo waren Rick Sieses, Mark Kunst en Koen Lighaam heel dicht bij een doelpunt maar tot scoren kwamen ze niet. Naar mate de tweede helft vorderde wist ook EBOH zich een aantal goede kansen te creëren maar Joris Moesman wist met enkele fraaie reddingen zijn doel verder schoon te houden.

Zo eindigde de wedstrijd in een 1-1 eindstand en daar leken beide ploegen wel tevreden mee. Drechtstreek speel zaterdag in Aalst de uitwedstrijd tegen Roda Boys/Bommelerwaard.