Foodtruck Festival Bourgondisch Papendrecht keert terug

0
199

PAPENDRECHT – Het Foodtruck Festival Bourgondisch Papendrecht keert op zaterdag 8 juli terug in het Vondelpark. Vorig jaar organiseerden ondernemers Marc Commandeur en Niels van Heteren een kleinschalige eerste editie.

Marc vertelt: “de gemeente Papendrecht en vooral de politie wilden direct na de coronacrisis geen ‘grote’ evenementen meer toestaan. Daarom mochten we maar maximaal 250 bezoekers verwelkomen. Het was stijf uitverkocht en we kregen super veel positieve reacties. Maar ook dat de bezoekers toch wel live muziek en nog meer foodtrucks wilden. Dat gaan we dus in deze tweede veel grotere editie allemaal regelen!”

Er zijn foodtrucks van onder andere Brut op Wielen, The BBQ DJ, de Poffertjes Meiden en Lot & Ferry’s. Verder komen er ook twee grote landelijke brouwerijen: brouwerij HOOP uit Zaandam en Stadshaven Brouwerij uit Rotterdam. Ook de Papendrechtse Brouwerij Gantelwasser zal er weer staan. Tot slot zal er live muziek zijn van onder andere singer-songwriter Joost Wander.

Niels: “We willen dit niet meer vanuit onze zaak organiseren, maar echt een terugkerend Papendrechts Foodtruck Festival neerzetten. Wat ons vorig jaar vooral opviel was dat veel families met papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en (klein) kinderen naar Bourgondisch Papendrecht kwamen. Ik denk dat dit ook een belangrijke doelgroep voor ons is en daarom organiseren we weer veel kindvriendelijke activiteiten. Zo is ook de toegang voor kinderen onder 12 jaar gratis. Alhoewel groepen vrienden en vriendinnen uiteraard ook welkom zijn.”

“Mensen kunnen ‘beerpongen’, we gaan zelfs Cocktail en Mocktail Workshops organiseren en Joost zal er vast een feestje van maken. Het wordt echt voor elk wat wils.”

Een kaartje kost € 15,00 per persoon en kunnen besteld worden via deze link.