Geslaagd Voetbalkamp bij vv Drechtstreek

0
188

PAPENDRECHT – Vrijdag en zaterdag organiseerde vv Drechtstreek een zeer geslaagd 2-daags Voetbalkamp voor haar jeugdteams JO10 t/m JO13. Op een zonnig sportpark Oostpolder was voor ruim 120 jeugdleden een afwisselend programma opgezet.

Vrijdag werd gestart met diverse voetbalactiviteiten en stonden er 3 megastormbanen en een schuimbaan opgesteld. Na het avondeten werd de dag afgesloten met lasergamen en bleven alle kinderen overnachten in de speciale legertenten op het Wetraveld.Na een relatief korte nacht werd op zaterdag al vroeg gestart met een voetbaltoernooi en kon er deelgenomen worden aan spelletjes zoals touwtrekken, latje-trap en voetvolley.

Met dank aan de organisatie alsmede aan de vele andere vrijwilligers én sponsors werd het Voetbalkamp één groot feest. Vv Drechtstreek kijkt dan ook met trots terug op weer een geslaagde jubileumactiviteit in het kader van het 75-jarig bestaan van de vereniging. Het jubileumjaar wordt komend weekend afgesloten met een spectaculair Zomerfestival.

Kaarten voor het avondprogramma met optredens van diverse artiesten op vrijdag en zaterdag zijn nog te koop via www.vvdrechtstreek.nl