Huis Van Gijn zoekt horecavrijwilligers

0
152

DORDRECHT – Per 1 september aanstaande komt het museumcafé van Huis Van Gijn weer in handen van het museum zelf. Na een aantal jaren met externe partners gewerkt te hebben, is het nu tijd voor het museum om de keuken in te duiken.

Zoals in de tijd van Van Gijn gebruikelijk was, gaat er meer geleefd worden met de seizoenen in het museumhuis. En dat vind je straks ook terug op de menukaart. Het museum is daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden een handje te helpen in de service naar de gasten.

Het museumteam ontwikkelt met de vaste horecakracht nieuwe gerechten die mooi aansluiten bij het karakter en de periode van het huis zelf. Daarnaast gaat het museum werken met lokale en ambachtelijke leveranciers, om ook van een bezoekje aan het café een authentieke en Dordtse beleving te maken. Het café heeft een terras in de fijne stadstuin en is ook los van het museum te bezoeken.

Wie gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan, is welkom om zich te melden. Meer informatie is te vinden op www.huisvangijn.nl.