Koor Asaf zoekt nieuwe leden

0
257

PAPENDRECHT – Asaf zoekt nieuwe leden. Asaf is een christelijk gemengd koor: een enthousiaste groep van zo’n 60 mensen die elke week onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen bij elkaar komen om te zingen. Veel mensen houden van zingen: zingen maakt je blij, zingen is gezond, als je zingt vergeet je je problemen en je zorgen. En zingen in koorverband voegt daar nog een aantal extra dingen aan toe nl. saamhorigheid, gezelligheid, vriendschappen, lief en leed delen, samen het evangelie uitdragen, zingen tot eer van God en je met elkaar inzetten voor hetzelfde doel waar je voor repeteert. Dat doel kan een eenvoudige zangavond zijn of een groots concert en alles wat daar tussen zit.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om op een maandagavond een keer mee te komen zingen of gewoon eens vrijblijvend te komen luisteren. Het koor repeteert van 20:00 tot 21:30 uur in de bovenzaal van de Ark bij de Hervormde Sionskerk, Rubensstraat 35.

Wie een repetitie wil bezoeken wordt verzocht om dit van te voren te melden. Dat kan via het mailadres asafpapendrecht@gmail.com of telefonisch via het secretariaat: Evelien Moerkerken, telefoon 06-40548302.

Meer achtergrondinformatie over Asaf is te vinden op de website www.asafpapendrecht.nl. Er is ook altijd de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met het eerder genoemde secretariaat.