Koorconcert in Ridderkerk voor onderzoek darmkanker

0
68

RIDDERKERK/REGIO – Op zaterdag 11 maart organiseert de Gereformeerde Kerk De Levensbron een koorconcert ten behoeve van onderzoek naar darmkanker. Het bekende koor Inspire2LiveChoir zal optreden aan de Jan Luykenstraat 10 te Ridderkerk.


Het bekende Inspire2liveChoir bestaat uit 165 leden en komt uit Alblasserdam. Het koor staat onder leiding van Peter Overduin. De opbrengst van deze avond is voor het Radboud Oncologie Fonds. Dit is voor onderzoek naar verschillende stadia van darmkanker om hierdoor uitzaaiing te voorkomen en zodoende een beter behandelplan te geven.

Aan deze avond werken mee: organist Johan den Hoedt, Jan Peter Teeuw op de vleugel, Severin van Dijk op de dwarsfluit en Yta van der Zwaag op de hobo. Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo’s en samenzang. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Aanvang: 19:30 uur. Kerk open: 19:00 uur. Toegangsprijs € 15.- kinderen t/m 12 jaar € 5.- kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257 én ’s avonds aan de kerk.