Nieuwjaarsconcert 2023 Excelsior

0
91

PAPENDRECHT – Een traditie die niet meer weg te denken is uit het culturele hart van Papendrecht, het nieuwjaarsconcert van Het Groot Orkest van Excelsior. Ook dit jaar trapt Excelsior het jaar muzikaal af met een nieuwe editie van deze meer dan succesvolle concertreeks.

Omdat het nieuwjaarsconcert vorig jaar niet door kon gaan in verband met corona heeft het orkest maar liefst twee jaar aan het concept, het programma en de productie kunnen sleutelen. Het kan dan ook niet anders dan dat deze editie de voorgaande nieuwjaarsconcerten wel moet overtreffen. Het orkest zal zich van zijn meest veelzijdige kant laten zien maar zal daarnaast ook het podium delen met maar liefst twee zangers, Roman van der Werff en Tessa Bons. De muziek zal dit jaar in het teken staan van Amerikaanse en Franse invloeden. Een muzikaal zeer interessante combinatie en een solide basis voor een muzikale avond.

Het nieuwjaarsconcert van Het Groot Orkest is al jaren een begrip en is de feestelijke, muzikale en professionele opening van het nieuwe jaar en staat ook dit jaar weer onder leiding van dirigent Ruud Welle. Kortom, het mag wel duidelijk zijn dat u dit niet mag missen.

Voor meer informatie en inschrijving klik hier.