Ontbijtactie SGP een succes

0
329

PAPENDRECHT – De ontbijtactie van SGP Papendrecht is een succes. De partij heeft daarom besloten om het maximumaantal ontbijtjes dat wordt weggegeven te verhogen tot 150.

Sinds afgelopen zaterdag hebben Papendrechters de mogelijkheid om dorpsgenoten aan te melden voor een gratis ontbijt, gesponsord door enkele lokale ondernemers. Er wordt tevens de mogelijkheid geboden om een persoonlijke boodschap mee te geven, die wordt toegevoegd bij het ontbijt van geadresseerde. Meedoen is gratis.

Kandidaat-raadslid Kees Leenhouts is blij met de grote betrokkenheid. ‘’Het is geweldig om te zien dat in korte tijd zoveel mensen zijn aangemeld. We hadden niet verwacht dat dat zó snel zou gaan. Ik ben blij dat de ondernemers die het ontbijt mogelijk maken direct bereid waren om het maximumaantal op te hogen van 100 naar 150. Daardoor kunnen we nóg meer Papendrechters verrassen!’’

De ontbijtjes worden op zaterdag 12 februari 2022 thuis bezorgd door SGP-leden. Aanmelden is nog steeds mogelijk via deze link. Op de website zijn ook de spelregels te vinden. De aanmelding sluit zodra het maximumaantal van 150 ontbijtjes is bereikt. Naar verwachting is dat nog deze week.

De ontbijtactie wordt mogelijk gemaakt door een aantal bekende Papendrechtse winkels. Bakkerij Vlot, Kaasspeciaalzaak Floor, Slagerij Erik Vis, Fruithandel Van Os en de lokale Boon’s Markt.