Open Podium voor jongeren uit de Drechtsteden

0
71
Danny van der Weck juli 2022, foto: aangeleverd

DRECHTSTEDEN – Na een geslaagde eerste editie in november is op vrijdag 31 maart de tweede editie van ToBe Open Podium. Iedereen van 12 t/m 24 jaar mag plaatsnemen op het podium om iets te presenteren aan het publiek. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats bij de Popcentrale in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Meedoen is gratis en kijken naar de optredens ook.

Alle soorten performances zijn welkom: dans, theater, muziek, spoken word, kunstinstallatie, acrobatiek, een combinatie van dit alles óf iets wat hier niet staat genoemd. Een act mag maximaal 5 minuten duren. Aanmelden kan via deze link.

Programma
Van alle aanmeldingen stelt ToBe een programma samen, deze wordt aan het begin van het open podium bekend gemaakt. Enthousiaste host Nevyn zorgt op het podium voor een hartelijk ontvangst van de deelnemers en een goede sfeer in de zaal. Iedereen is welkom om te komen kijken naar de optredens, het is niet nodig om te reserveren.

Afterparty
Na afloop van alle optredens gaat de avond door met een feest, ook bij Popcentrale. Direct na de laatste performance start de DJ de muziek.