Papendrecht onderuit tegen Heinenoord

0
677

HEINENOORD – Papendrecht heeft in Heinenoord met 2-1 het onderspit moeten delven. Onlangs troffen de twee ploegen elkaar op het Slobbengors en toen zaten de roodhemden net aan de goede kant van de score (1-0), deze keer was het andersom.

Papendrecht begon wel voortvarend met Lorenzo van Wijk, die alleen voor de keeper miste. Vanuit een vrije trap kwam Heinenoord halverwege de eerste helft op voorsprong. Na de rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker en die viel al snel via Van Wijk. Twintig minute voor tijd was het echter weer raak voor de gastheren vanuit een vrije trap. Door een rode kaart voor Job van der Werff, die een doorgebroken speler neerlegde, eindigde Papendrecht het duel met tien man.

Bron: Regio-voetbal