Papendrecht verliest oefenduel tegen eersteklasser

0
301

PAPENDRECHT – Papendrecht heeft dinsdagavond het oefenduel in Gorinchem tegen 1e klasser SVW met 3-0 verloren.

De thuisploeg nam al snel de leiding. Nadat Mounir el Ouazizi zijn tegenstander voorbij kwam, schoot hij de bal binnen: 1-0.

Het eerste halfuur had SVW beste van het spel en met twee aanvallen was het gevaarlijk. Een minuut later schoten de Papendrechters na een goed teruggetrokken voorzet via de spits op de paal. Met het ingaan van de blessuretijd kwam SVW op 2-0. Na een voorzet vanuit de thuisploeg liep een Papendrecht-verdediger de bal in het doel.

In de tweede helft volgden aan beide kanten velen wissels. Papendrecht kwam het eerste kwartier goed voor de dag en zag een schot net over gaan en een vrije trap eindigde op de buitenkant van de paal. In de 72e minuut kwam de eindstand op het bord: 3-0.

Bron: Regio-voetbal