Philadelphia Zorg en Dordrechts Museum werken samen

0
318

DORDRECHT – . Philadelphia Zorg gaat samenwerken met het Dordrechts Museum. Philadelphia Zorg gaat de horeca in het museumcafé verzorgen. Philadelphia Zorg biedt dagbesteding aan haar deelnemers en draagt zorg voor personeel en begeleiding in het museumcafé. Beide partijen kijken uit naar de samenwerking.

Momenteel wordt het Hof van Nederland vernieuwd. Achter de schermen wordt hard gewerkt om eind juni open te gaan voor publiek. In het museum komt ook een café waar iedereen welkom is om te genieten van een kop koffie met iets lekkers, een overheerlijke lunch of een borrel met hapjes.

Eric de Jong: “Het is fijn dat onze deelnemers op zo’n mooie unieke plek van betekenis kunnen zijn en daar hun talent nog meer kunnen ontwikkelen. Patricia de Weichs de Wenne vult aan: “Dit past goed bij waar wij voor staan; een museum van en voor de stad. We onderstrepen het maatschappelijk belang en zijn blij dat we door deze samenwerking een bijzonder horecaconcept kunnen neerzetten.”

Eind juni gaat het Hof van Nederland open
In het vernieuwde Hof van Nederland beleven bezoekers hoe wij in Nederland omgaan met onze vrijheden, vroeger en nu, verteld vanuit verschillende perspectieven. Aan de hand van belangrijke historische gebeurtenissen die van belang waren voor de Nederlandse geschiedenis en plaatsvonden in Dordrecht, de oudste stad van Holland, kom je meer te weten over onze vrijheden en word je uitgedaagd om naar het heden te kijken en beter inzicht te krijgen in wat vrijheid voor jou betekent. Hierdoor willen we bereiken dat je je eigen vrijheid koestert en die van anderen respecteert.