PKC wint met enige moeite

0
299

PAPENDRECHT – PKC speelde zaterdagmiddag thuis tegen DVO uit Bennekom. De Papendrechters wonnen met 24-22.

In de eerste deel van de wedstrijd bleef de afstand tussen beide teams gering. Laurens Leeuwenhoek opende voor PKC de score in de 1e minuut. DVO wist de Papendrechters bij te houden, maar vanaf de 22e minuut begon PKC toch uit te lopen. De eerste helft eindigde bij een stand van 16-13.

Echt groot werd het verschil in punten niet en in de laatste tien minuten werd het nog echt spannend. DVO bracht vier wissels in en kwam nog dichtbij PKC, maar moest uiteindelijk alle punten toch aan de thuisclub laten.

Topscorer bij de heren was Gertjan Meerkerk (DVO) met 8 doelpunten. Bij de dames ging de eer naar Sanne van der Werff met 5 doelpunten.