RTV Drechtsport live bij Jubileumwedstrijd Drechtstreek

0
368

PAPENDRECHT – Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) speelt een team van oud-Drechtstreekspelers een bijzondere jubileumwedstrijd tegen een team van oud-spelers van Sparta Rotterdam. Dit treffen vindt plaats in het kader van het 75-jarig jubileum van de voetbalvereniging. Vanwege het originele karakter van de wedstrijd is het RTV sportprogramma Drechtsport live aanwezig om verslag te doen. De uitzending op Papendrecht FM duurt donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.

Bij de Sparta Legends zullen o.a. de volgende bekende namen aantreden: Adri van Tiggelen, Nordin Boukhari, Edouard Duplan, Arjan van der Laan, Henk Dirven, Geert Arend Roorda, Dave van der Meer en Michel Breuer. John den Dunnen, oud-speler van zowel Drechtstreek als Sparta, zal als coach optreden van de BlueWhite Legends uit de Oostpolder.

Het belooft een mooie en historische middag te worden op een ongetwijfeld drukbezocht sportpark Oostpolder in Papendrecht. De wedstrijd begint op 26 mei om 16.00 uur en de toegang is gratis. Zie ook www.vvdrechtstreek.nl

P