SGP organiseert fotowedstrijd #EchtPapendrecht

0
322

Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – In de komende weken organiseert SGP Papendrecht een fotowedstrijd. Iedereen wordt uitgenodigd om foto’s in te sturen die Papendrecht karakteriseren. Voor de fotowedstrijd wordt de hashtag #EchtPapendrecht gebruikt.

Kandidaat-raadslid Willem Goudriaan licht de fotowedstrijd toe: “Met deze actie willen we de aandacht vestigen op dat wat Papendrecht te bieden heeft. Onze gemeente heeft een lange historie en kent mooie plekken. Ik denk bijvoorbeeld aan het oude dijklint, de Veerdam en de verschillende groene parken. We hopen met de fotowedstrijd daarom te laten zien wat #EchtPapendrecht is.’’

Iedereen kan zelfgemaakte foto’s insturen van bekende en onbekende plekken in Papendrecht. Dit kan via de website www.echtpapendrecht.nl, via het Twitteraccount @EchtPapendrecht of via info@echtpapendrecht.nl. Met het insturen wordt toestemming gegeven voor publicatie op de site en sociale media.

Op de genoemde website kan het publiek foto’s beoordelen door een hartje te geven. Uit de 10 foto’s die de meeste hartjes hebben ontvangen, zal een jury drie winnaars selecteren. De fotografen ontvangen een speciale #EchtPapendrecht-attentie. De jury bestaat uit drie ‘echte Papendrechters’: Martin van Dalen, Pleunie Korteland en de bekende fotograaf Wim Schut. Foto’s insturen kan tot en met donderdag 3 maart 2022.