9 C
Papendrecht
donderdag 02 februari 2023

Sport

Sportcentrum Papendrecht organiseert De Spring

PAPENDRECHT - Sportcentrum Papendrecht, Wasko & Suppord komen met iets nieuws, namelijk de Spring. Bij De Spring gaat het om een driekamp. Deze bestaat uit een stormbaan in de sporthal, een lasergame in de sporthal en een parcours in het zwembad (alleen voor de 8-12 jarigen). Inschrijven voor de driekamp gebeurt in teams van zes personen. De Spring vindt plaats op donderdag 2 maart (in...

Jarden van Ek speelt 100e duel voor Papendrecht

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag 28 januari kwam Jarden van Ek voor de 100e keer in actie voor het eerste elftal van Voetbalvereniging Papendrecht. Hij ontving uit handen van voorzitter Hans Jonker een fraaie herinnering aan deze mijlpaal. Jarden van Ek wordt gefeliciteerd met het spelen van zijn 100e officiële wedstrijd en men hoopt hem nog vaak in de rood-zwarte kleuren te kunnen bewonderen.

Papendrecht lijdt eerste nederlaag

PAPENDRECHT - Op een zonovergoten Slobbengors heeft Papendrecht de eerste nederlaag moeten slikken. Roda Boys/Bommelerwaard was met 0-1 te sterk. Het eerste deel van de wedstrijd had Papendrecht het overwicht tegen de fysiek sterke bezoekers. Beide ploegen creëerden weinig tot niets. Het hobbelige veld was daar mede schuldig aan. Een kopbal over het doel uit een corner was de beste kans voor Roda Boys. Een rollertje na een prima actie van Jay Luciano was dat voor Papendrecht.

Drechtstreek klimt naar de vierde plek

HARDINXVELD – Drechtstreek heeft na een 0-1 overwinning de vierde plek op de ranglijst bereikt. Het doelpunt van Koen Lighaam in de 29ste minuut bleek de winnende goal te zijn in een wedstrijd waarin beide ploegen elkaar redelijk in evenwicht hielden.

PKC wint van DOS ’46

PAPENDRECHT - PKC ging zaterdagavond op bezoek bij DOS '46 in Nijeveen (Overijssel). De Papendrechtse ploeg won met 19-26. De thuisploeg wist de eerste helft af te sluiten met een voorsprong, nadat de strijd min of meer gelijk op was gegaan. Bij rust was de stand 13-11. In de tweede helft nam PKC afstand van DOS. De voorsprong kwam niet meer in gevaar. Bij de heren...

Uitslagen