Sport en dansstudio Bounce danst voor Oekraïne

0
134

PAPENDRECHT – Vrijdag 25 maart van 15:00 tot 18:00 uur dansen de leerlingen van sport en dansstudio Bounce om geld in te zamelen voor een gezin dat gevlucht is uit Oekraïne.

Het houdt iedereen bezig, de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Ook Bounce heeft nagedacht met de leerlingen hoe geld kan worden ingezameld om een steentje bij te dragen. Onlangs kwam Bounce ter ore via Tattoo Mick Dordrecht dat er een familie bij hen thuis verblijft bestaande uit twee vrouwen en drie kinderen.

Hun man, een goede vriend en collega Artem Sych zou naar Dordrecht komen om te werken als gast tatoeëerder zoals hij regelmatig eerder deed. Helaas staat hij nu met een geweer te vechten voor zijn land. Omdat zijn vrouw natuurlijk de Nederlandse taal niet spreekt zal het lastig worden om snel werk te vinden.

Het doel is dus om dit gezin te helpen aan onder andere:
·geld voor een huurwoning om de eerste tijd te kunnen overbruggen;
·meubels;
-kleding en nog veel meer dagelijkse spullen voor de drie kinderen.

Het is vreselijk om te vluchten naar een ander land en daarom is het belangrijk dat ze alle steun krijgen die ze verdienen.

Bounce hoopt 2000 euro op te halen. De kinderen zijn al weken sponsors aan het zoeken en de euro ’s komen al vanaf dag 1 binnen. De leerlingen kunnen per uur gesponsord worden of er kan een max bedrag worden afgesproken. Dit geld kan gestort worden op de GoFundMe inzamelingsactie van Bounce: https://gofund.me/83dca82a